Пригнічений стан-це привід звернутися за консультацією до психолога

 Пригнічений емоційний стан це привід звернутися за консультацією до психолога! 


Звичайні симптоми пригніченого емоційного стану можуть включати:

💔 Почуття суму: ви можете відчувати себе пригніченим, засмученим або зневіреним. Можливо, вам буде важко знайти радість у речах, які раніше цікавили.

💔 Енергетичний занепад: відчуття втоми, важкості в тілі та низький рівень енергії. Може здаватися, що навіть найпростіші речі стають важкими і вимагають великого зусилля.

💔 Зміни сну: засинання може бути проблематичним, або ж ви можете відчувати сонливість та довго спати. Ваш сон може бути порушений, зі скороченими періодами глибокого сну.

💔 Втрата інтересу та задоволення: приємні речі можуть втратити свій смак. Ви може відчувати втрату інтересу до звичних занять, хобі або соціальних взаємин.

💔 Знижений апетит або надмірний апетит: ваші потреби у їжі можуть змінитися, від втрати апетиту до надмірного споживання їжі. Це також може бути пов'язано з емоційним стресом.

💔 Зміни настрою: ви можете стати більш подразливими, легко роздратовуватися або відчувати сильну тривогу. Внаслідок цього можуть з'явитися концентраційні проблеми та нездатність сфокусуватися.

💔 Фізичні симптоми: пригнічений стан може супроводжуватися різними фізичними симптомами, такими як болі в грудях, шлунку або головні болі. Можливо, ви також будете відчувати м'язову напругу, запаморочення.

Важливо звернутися за допомогою до спеціаліста, якщо ви відчуваєте пригнічений настрій тривалий час, який сильно впливає на ваше функціонування та якість життя, або якщо ви відчуваєте, що не можете справитися з емоціями самостійно...

Психолог може допомогти людині краще зрозуміти свої емоції, впоратися зі стресом, подолати пригніченість, а також розвинути навички саморегуляції і забезпечення власного психічного благополуччя! Тож не варто залишатися зі своїми проблемами наодинці. 

Звертайтеся!❤️

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як проявляється тривога?

День безпечного Інтернету